Guadeloupe

View listings

Realigro.com.hr je prva tražilica širom svijeta za promet nekretninama pomoću koje možete, bilo gdje u svijetu, pregledavati popise stambenih nekretnina za prodaju Guadeloupe

Nekretnina na prodaju u Gvadalupa

Guadeloupe je prekomorska služba, sastavni je dio Francuske. Kao sastavni teritorij Europske unije i Euro zone. Euro je službena valuta. To je mali otok i čini se da nije dobro mjesto za kupnju nekretnina za prodaju u Guadeloupeu, ali to nije stvarnost.

Guadeloupe je francuski prekomorski teritorij koji ima oblik leptira. Sastoji se od skupine otoka smještene na jugu Kariba.

Guadeloupe je za Francusku, što je Havaji za Sjedinjene Američke Države. Većina građana je mješavina Europljana, Afrikanaca i Istočno Indijanaca i govori samo materinji jezik, Kreolski Antili i Francuzi. Dakle, ako odlučite uložiti svoj novac u nekretnine za prodaju u Guadeloupeu, to bi moglo biti najbolje razdoblje.

To je popularno turističko odredište francuskih turista. Preko 80% dolazaka posjetitelja dolazi iz Francuske. Jednom je malo posjetio Amerikanci.

Guadeloupe je tako zvučao da je Američko novinsko i svjetsko izvješće nazvalo drugo najbolje mjesto za posjetu na Karibima 2017. Osim toga, National Geographic je također uvrstio svoje otoke kao jednu od tri najbolja odredišta na svijetu za kulturu.

Sektor nekretnina u Gvadalupa ostaje jeftino u usporedbi s ostalim Karibskim državama. U stvari, prosječna cijena stambenih nekretnina za prodaju u Gvadalupau iznosila je samo 161.063 eura u drugoj polovici 2017. godine.

U Baie Mahault i Petit Bourg, cijene nekretnina u prodaji kretale su se u rasponu od 1.341 do 3.156 na četvorni metar, dok su kuće u rasponu od 1.394 do 2.917 četvornih metara. u H2 2017.

Od Goyave do vrha Malendure na zapadnoj obali Basse-Terre, homebuyers mogu kupiti apartmane za 662 eura po 2411 po četvornom metru. dok se kuće prodaju za 1.414 eura na 2.629 po četvornom metru. tijekom istog razdoblja.

Godine 2017. prodaja stambenih nekretnina porasla je za 2,8% u odnosu na prethodnu godinu.

Guadeloupe je poznat kao otok leptira zbog oblika dva od njegovih glavnih otoka: Basse-Terre na zapadu i Grande-Terre na istoku, odvojen uskim kanalom, Rivière-Salée. Guadeloupe ima dobre plaže i turizam je sve važniji.

  •  
    Selio se u Guadeloupe. Emigrirani i žive u Guadeloupu.

      Otok Antili, poznat u cijelom svijetu zbog svoje netaknute ljepote, današnji protagonist je mali komadić raja! Napokon je stigla dobra sezona i mnogi su mislili da odlaze na put ili se trajno kreću u novu naciju. Motivacije su među najrazličitijima, jer znamo da svaki kupac ima različite potreb ...

 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB